Crossing Language Borders

Vertaling | Lokalisatie | Taaldiensten

VERBEELDING GEEFT DE WERELD VORM.
VERTALINGEN HELPEN OM HEM TE VEROVEREN.

Welkom in de wereld van de vertaal- en lokalisatiediensten. In deze wereld bedenkt Telelingua oplossingen om de taalbarrières tussen mensen te overbruggen. Al meer dan 30 jaar helpen we bedrijven met hun meertalige en technische vertaalprojecten. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een heldere en bondige communicatie cruciaal is om de taalgrenzen in een wereldwijde economie te overschrijden.

Denk globaal. Klik hier.

BIJ VERTALEN GAAT HET NIET OVER WOORDEN. WEL OVER SERVICE.

Vertalingen zijn meer dan een loutere omzetting van woorden. Het gaat om een totaalpakket aan taaldiensten: terminologiebeheer, kwaliteitscontrole, lokalisatie, technical writing, aanmaak en beheer van vertaalgeheugens, advisering inzake internationalisering, taaltechnologie, meertalige documentenbeheer, meertalige DTP en meertalige IT-testen.

Klik hier voor meer informatie over onze diensten

EXPORTEERT U WERELDWIJD PRODUCTEN EN DIENSTEN?

Bent u een multinational met vestigingen over de hele wereld?
Produceert u content in alle mogelijke talen?

Telelingua Project Solutions biedt vertaalbeheer op maat van internationale bedrijven met (zeer) grote vertaalvolumes in meerdere talen.

Klik hier voor meer informatie over Telelingua Project Services
Ontdek onze expertdomeinen
BIOMEDISCH
IT & SAP
FINANCIEEL
JURIDISCH
ENERGIE & MILIEU
ANDERE SECTOREN
BIOMEDISCH
Informatie voor patiënten, bijsluiters of documenten in het kader van geneesmiddelenbewaking, wij beseffen dat de nauwkeurigheid van vertalingen een rechtstreekse invloed kan hebben op het welzijn van patiënten en de succesvolle behandeling van hun aandoening. Meer informatie
IT & SAP
Software is alomtegenwoordig. Het is wellicht ook het product dat het gemakkelijkst de wereld verovert. Logisch dus dat Telelingua in dit domein al vele gigabytes aan documenten vertaalde. Meer informatie
FINANCIEEL
Wereldwijde financiële transacties vragen om een wereldwijde vertaalpartner, die vertrouwelijkheid en veiligheid vooropstelt. Vertrouwen op de expertise van Telelingua rendeert gegarandeerd. Meer informatie
JURIDISCH
Een brug slaan tussen rechtsleer en taalkunde: de vertalers van Telelingua zijn hoogopgeleide juristen-taalkundigen die uw juridische documenten feilloos ontcijferen en weergeven in hun moedertaal. Meer informatie
ENERGIE & MILIEU
Vertalen is zelf een milieuvriendelijke en energiezuinige bezigheid. Ons engagement voor het milieu is onvoorwaardelijk – net als de energie die we in de kwaliteit van onze vertalingen stoppen. Meer informatie
ANDERE SECTOREN
Van auto’s tot fietsen, van constructie tot cosmetica: onze technische deskundigen en taalvirtuozen vertalen uw documenten met liefde en talent. Meer informatie
 • Telelingua biedt betrouwbare service en goede en correcte vertalingen. Opdrachten worden altijd snel volbracht. Bij Rogator AG waarderen we ook de professionele en flexibele aanpak. Alle contactpersonen zijn erg vriendelijk. Dat maakt het voor ons altijd aangenaam om met Telelingua samen te werken. We hopen verder te kunnen samenwerken op dezelfde basis van kwaliteit en vertrouwen!
  Rogator AG [https://www.rogator.de/]
  Marketing Manager
 • Onze uitdrukkelijke dank aan Telelingua – altijd beschikbaar, korte reactietijd en in staat om elke deadline te halen
  Creative Marketing Specialist
  Fabrikant van klim-, ski- & berguitrusting
 • Sinds November 2017 ondersteunt Telelingua het bedrijf Mobly.be met allerhande meertalige vertaaldiensten (blog- en webteksten, commerciële informatie, enz.). Mobly is een energieke, startende onderneming, die diensten biedt aan automobilisten.
  -
  Mobly.be [https://mobly.be/]
 • Hartelijk dank voor uw deskundige en proactieve inbreng bij mijn validatie. Dit toont uw zorgvuldige aanpak en de hoge kwaliteit van uw dienstverlening.
  Head of Characterization Laboratory
  Zwitserse technologieonderneming
 • Ik heb jullie vertalingen nagelezen en die waren prima!
  Mentor & Trainer
  Afvalverwerkingsindustrie
 • Ik was onder de indruk van het werk dat Telelingua heeft geleverd ter ondersteuning van ons programma 2015/2016. Het was een ingewikkeld project, maar jullie team leverde prima vertalingen binnen de deadlines. Onze afdelingen wereldwijd waren vol lof. Heel erg bedankt.
  Manager, Commercial Excellence
  Internationale leider in de brood- en banketbakindustrie
 • Ik heb doorgaans een goede verstandhouding met al mijn klanten, maar met jullie samenwerken is echt top!
  Freelance vertaler Russisch, Engels, Hebreeuws
  Israël
 • De vertaling van de handleiding had zo'n succes bij de andere businessunits dat ze nu ook van jullie diensten willen gebruikmaken. Hartelijk bedankt voor het werk.
  Technical Writer
  Medische apparatuur, Culver City, CA
 • We waren enorm onder de indruk van de vertaling en verrast over het authentieke Canadese Frans. We willen jullie allemaal bedanken voor het goede werk en in het bijzonder voor de snelheid en precisie die jullie aan de dag legden! Ik ben heel erg blij dat we onze samenwerking verdergezet hebben.
  Marketing Manager
  Elektronische accessoires, Toronto
 • Telelingua levert weer prachtwerk af!
  Specialist Global Site Services
  Contractonderzoeksorganisatie, Frankrijk
 • Hartelijk dank voor het snelle leveren van de tekst. De vertaling is alweer uitstekend.
  Manager
  Tapijtfabrikant, België
 • Onze goede verstandhouding in het verleden was één van de doorslaggevende argumenten om weer met jullie samen te werken voor onze vertalingen.
  Project Director
  Contractonderzoeksorganisatie, Nederland
 • Bedankt voor de schitterende vertaling! Gelieve dezelfde vertaler ook voor onze toekomstige vertalingen naar het Slowaaks in te zetten. Ik kijk ernaar uit om weer met Telelingua samen te werken.
  Senior Specialist Site Start-up & Regulatory
  Contractonderzoeksorganisatie, Slowaakse Republiek
 • Hartelijk dank voor jullie goede service en vooral voor jullie proactief handelen!
  Livechat Operator Marketing Division
  Autofabrikant, Brussel
 • Ik vond het aangenaam werken met jou en Telelingua. Wat mij betreft doen we vaker een beroep op Telelingua voor onze vertaalprojecten.
  SSU & Regulatory Project Manager
  Contractonderzoeksorganisatie, Engeland
 • De vertaling voor Solution Manager is nu afgerond en ik zou iedereen die aan dit project meewerkte, willen bedanken voor de geweldige ondersteuning om deze klus te klaren. Ik waardeer het teamwork heel erg en kijk al uit naar het volgende project.
  Delivery Manager en Project Manager
  SAP
 • Ik wil je bedanken voor je werk voor het project voor Frankrijk. De kwaliteit van de vertaling is erg goed, en dat spaarde me veel tijd uit bij de revisie. Dit zijn echt de beste vertalingen die ik ooit heb ontvangen en dat zorgde ervoor dat ik mijn krappe deadline voor indiening toch kon halen. Bedankt voor je flexibiliteit en de oplevering in zo’n korte tijd.
  Site Start-Up & Regulatory Specialist
  Contractonderzoeksorganisatie, Frankrijk
 • Ik zou jou en je team willen bedanken … We stellen jullie hulp zeer op prijs. Telelingua is een goede dienstverlener!
  Senior projectmanager
  Contractonderzoeksorganisatie, Princeton, VS
 • We zijn u zeer erkentelijk voor de vlekkeloze kwaliteit van uw werk, alsook de snelheid en betrouwbaarheid van uw diensten.
  Attaché
  Het Belgisch Commissariaat-generaal voor de Expo Milano 2015
 • Van harte bedankt voor jullie voortdurende beschikbaarheid, jullie ondersteuning en professionele aanpak en voor de vele malen dat jullie ons uit de nood redden!
  Project Manager
  Contractonderzoeksorganisatie, Parijs
 • Canon France vertrouwde op Telelingua voor alle vertalingen voor ons evenement Canon Expo (meer dan 90 000 woorden vertaald met soms erg krappe deadlines). Bedankt voor jullie efficiënte aanpak!
  Directrice Communicatie
  Canon Frankrijk
 • Ik ben tevreden over het vertaalsysteem van Telelingua, dat fouten en incoherente vertalingen helpt te voorkomen, maar nog veel meer over de professionele medewerkers, die werkelijk alles doen om aan onze specifieke behoeften tegemoet te komen.
  Technical Writer
  Fresenius Medical Care, VS
 • Mijn team en ik zullen Telelingua met veel plezier aanbevelen bij potentiële nieuwe klanten.
  Senior Manager
  Partner Development, SAP SE
 • Wij doen al vele jaren een beroep op Telelingua, en jullie werk is altijd onberispelijk.
  Marketing Manager
  Fabrikant van beeldvormingstechnologie, München
 • Dankzij jullie technische team konden we onze interne vertaalprocessen optimaliseren. Het gebruik van vertaalgeheugens was voor ons een hele openbaring.
  CEO
  Fabrikant van sportmateriaal, Brussel
 • De drijvende kracht achter ons succes? Ons menselijk kapitaal! De intrinsieke waarde van Telelingua berust immers vooral op de vaardigheden en menselijke kwaliteiten van onze medewerkers.
  Jean-Didier Boucau
  CEO Telelingua Group

VERTAALTOOLS VOOR DE MODERNE WERELD.

Vanuit onze dagelijkse ervaringen de voorbije drie decennia hebben we enkele tools ontwikkeld om de kwaliteit en productiviteit van al uw meertalige vertaalprojecten te verbeteren. Met deze tools beheren we woordenlijsten, terminologie, projecten, communicatie, workflow, consistentie en allerlei andere klantspecifieke informatie.

Tools voor projectbeheer: T-Portal, On-Line Validation Center, TILT2, T-Query
Vertaaltools: vertaalgeheugens, tools voor terminologiebeheer, QA-tools, lokalisatietools

Ontdek onze vertaaltools