VERTALEN OF NIET? VERKEERDE VRAAG!

Bedrijven die hun omzet willen vergroten, kunnen immers niet anders dan vertalen. Doe een beroep op onze vertaalexpertise in diverse vakgebieden voor een grondige analyse van al uw vertaalbehoeften.

 

Neem contact met ons op voor een nog persoonlijkere aanpak.

BIOMEDISCH

BIOMEDISCH

Toonaangevende farmaceutische bedrijven, contractonderzoeksorganisaties (CRO's) en producenten van medische hulpmiddelen van over de hele wereld vertrouwen de vertaling van hun documenten toe aan Telelingua. Deze bedrijven weten dat Telelingua op tijd levert, binnen het budget en volledig volgens de toepasselijke regelgevingen (ICH GCP). Onze Life Sciences-teams vertalen medische documenten voor bedrijven in Europa, Azië en de VS in meer dan 100 talen. Onze teams van gespecialiseerde taalkundigen en experts staan in voor zelfs de meest complexe medische vertalingen in biochemie, biotechnologie, chemie, farmacologie en toxicologie.

Meer informatie
IT & SAP

IT & SAP

Van pc’s tot mobiele toestellen, van bedrijfstoepassingen (ERP) tot interne software in geavanceerde elektronica en medische apparatuur, gebruikers eisen steeds flexibelere, snellere en goedkopere software. Maar bovenal verwachten ze dat software hun taal spreekt! Telelingua beschikt over gespecialiseerde ICT-vertaalteams over de hele wereld. Dag na dag, jaar na jaar schaven ze hun kennis op het gebied van ICT- & SAP-vertalingen verder bij.

Meer informatie
FINANCIEEL

FINANCIEEL

De wereldeconomie groeit, handelsbelemmeringen verdwijnen en de financiële dienstverlening evolueert mee. Banken en financiële instellingen die zich op buitenlandse markten begeven, moeten niet alleen de lokale financiële regelgeving maar ook de lokale taalverplichtingen naleven. Telelingua heeft de knowhow om in vele talen tegelijk hoogstaande vertalingen af te leveren inzake commercieel bankieren, accounting, vermogensbeheer, zakenbankieren/investeringsbankieren, verzekerings- en risicobeheerdiensten, kredietverlening en effecten, en vastgoed en hypotheken.

Meer informatie
JURIDISCH

JURIDISCH

De hoofdzetel van Telelingua bevindt zich in de hoofdstad van Europa, waar juridische, financiële en fiscale aangelegenheden talrijke taal- en culturele barrières overschrijden. Geen wonder dus dat sinds de oprichting van Telelingua in 1985 juridische en financiële vertalingen tot onze hoofdactiviteiten behoren in al onze filialen wereldwijd. Tot onze klanten rekenen wij zowel (internationale) advocatenkantoren als juridische afdelingen van multinationale ondernemingen.

Meer informatie
ENERGIE & MILIEU

ENERGIE & MILIEU

Energie- en milieuvraagstukken staan vandaag meer dan ooit centraal in het publieke debat. Ze zijn per definitie internationaal en vragen dus om een meertalige aanpak. Telelingua vertaalde voor een groot aantal bedrijven al miljoenen woorden naar vele verschillende talen – over zowel fossiele energie (olie, aardgas en steenkool) en kernenergie, als secundaire energie (elektriciteit) en hernieuwbare energiebronnen (wind- en zonne-energie, waterkracht, geothermische energie en biomassa), airconditioning/luchtregeling, waterbeheer, bodembeheer, afvalbeheer.

Meer informatie
ANDERE SECTOREN

ANDERE SECTOREN

Technische handleidingen, brochures, productlabels, promotiemateriaal ... ze moeten allemaal klaar zijn binnen de opgegeven deadline, in alle talen van uw afzetmarkten. Projectbeheer, doorlooptijd, lay-out, kostprijs, technische ondersteuning en dienstverlening ... Telelingua staat garant voor efficiëntie van A tot Z. Van de verwerkende industrie over de transport- en autosector tot de beeldende kunsten, sport en toerisme, cosmetica, luxegoederen of mode, de kwaliteit van onze vertaaldiensten berust op meer dan 30 jaar ervaring.

Meer informatie