30 JAAR ERVARING IN MEERTALIGE VERTALING EN LOKALISATIE

Telelingua werd in 1985 opgericht en heeft ondertussen meer dan 30 jaar internationale ervaring in de meertalige vertaal- en lokalisatiesector. Onze onderneming is zo gegroeid dat we niet alleen dagelijkse en dringende vertaalopdrachten aankunnen, maar ook grootschalige en complexe meertalige lokalisatieprojecten voor onze rekening nemen. We combineren een persoonlijk contact, flexibiliteit, snelle aanpak, beschikbaarheid en vriendelijkheid met toonaangevende technologieën, creativiteit in onze processen en een bewezen niveau van professionaliteit.

ONZE MISSIE

Met het oog op hun verdere groei willen kleine en grote ondernemingen uit alle mogelijke sectoren hun klanten gericht, en vooral in hun eigen taal, aanspreken. Wij willen onze klanten en partners dan ook helpen om hun activiteiten op internationaal niveau te ontplooien. Hoe? We passen hun drukwerk en digitale informatiedragers aan de cultuur en de taal van de lokale markt aan.

FEITEN EN CIJFERS OVER TELELINGUA

  • Meer dan 30 jaar kennis opgebouwd op de vertaalmarkt.
  • In de top 25 van 's werelds grootste vertaalbedrijven.
  • Aanwezig in Europa (Brussel, Parijs, München, Berlijn, Zurich, Stuttgart, Londen), Noord-Amerika (New York) en Azië (Shenzen, Beijing), tot uw dienst 7 dagen op 7, de klok rond..
  • Meer dan 1500 klanten overal ter wereld en in allerlei sectoren.
  • ISO 9001:2008, ISO 17100 en SAP-certificaten.
  • Telt wereldwijd ongeveer 220 werknemers en werkt nauw samen met meer dan 5000 vertalers.

ONZE GESPECIALISEERDE TEAMS

Onze vertalers zijn ervaren professionals die aan onze strenge selectiecriteria moeten voldoen, zoals talenkennis en expertise in specifieke vakgebieden. Bovendien wonen en werken de meeste vertalers in het land van de doeltaal. Onze projectmanagers staan borg voor het succes van uw meertalige vertaalprojecten. Hun troeven? Een snelle en vriendelijke aanpak, een pak ervaring en een sterk analytisch vermogen. Onze copywriters, terminologiebeheerders, DTP-specialisten en lokalisatie-experten zien erop toe dat de inhoud en het formaat van uw bestanden de nodige aandacht krijgen.

Onze waarden

Ten aanzien van onze klanten:
duurzame relatie, transparantie, ethiek, wederzijds respect.
Ten aanzien van onze medewerkers:
kennisontwikkeling, zelfstandigheid, vindingrijkheid, opleiding, enthousiasme.
Ten aanzien van onze leveranciers:
Vertrouwensrelatie, respect, naleven van overeenkomsten, samenwerking op lange termijn.
Ten aanzien van de wereld rondom ons:
mensenrechten, arbeid, milieu, anti-corruptie (in overeenstemming met het Global Compact-charter van de Verenigde Naties.