Telelingua Project Solutions

 

 

In 2016 opende Telelingua Project Solutions GmbH in Stuttgart zijn deuren om het dienstenaanbod voor bestaande en nieuwe klanten verder uit te breiden.

Telelingua Project Solutions onderscheidt zich van de rest van de Telelingua Group door zijn specifieke diensten op maat voor grootschalige vertaal- en lokalisatieprojecten.Speciale aandacht gaat hierbij uit naar corporate compliance.

Als professionele en neutrale bemiddelaar tussen interne afdelingen, waaronder vertaaldiensten, en externe vertaalbedrijven zorgt Telelingua Project Solutions voor een piekfijne coördinatie tussen alle verschillende dienstverleners.

Bedrijven doen een beroep op Telelingua Project Solutions voor de uitbesteding van hun bestaande vertaalafdeling, externe ondemandvertaaldiensten en het opzetten van een interne vertaaldienst (ontwerp, aanwerving, opleiding). Dankzij onze IT-infrastructuren en softwareoplossingen kan Telelingua Project Solutions de ideale set-up bepalen en implementeren. Heeft een bedrijf zelf al een infrastructuur en processen, dan bouwen wij hier gewoon op verder.

Telelingua Project Solutions heeft als missie om internationale en middelgrote bedrijven optimaal en professioneel te ondersteunen voor een vlotte afhandeling van alle vertaaldiensten via verschillende dienstverleners (uitbesteding van de bestaande structuren of ontwikkeling van nieuwe).


 

  Ontdek deze case study

 

Contacteer ons via:

Telelingua Project Solutions GmbH
Michael Helberger
+49 (711) 400 512-99
solutions@telelingua.com